DOCHNAL Építőipari Tanácsadó Iroda

Főoldal
Szolgáltatásaink
Költségbecslés
Referenciák
Egyéb
Elérhetőségeink
További cikkek

Felelőségünk

(2011. 03. 26)

Minden projekt egyedi, ezért mindegyikre külön megállapodást szoktunk kötni. Egy pár típusú munkára szerepeltettünk a weboldalunkon (www.dochnal.hu) tájékoztató jellegű árakat.


Most magam ellen fogok beszélni, röviden semmi nemű felelőséget nem vállalunk a munkáinkért. Bővebben, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki a munkánkból szem előtt tartva a Megrendelőnk igényeit és a szakmai szabályokat, erre felhasználva a kivitelezői szakmai tapasztalatainkat, műszaki ellenőri tapasztalatainkat és az elmúlt 7 év tapasztalatait, mely alatt több száz kiírást készítettünk a kb. 100 megrendelőinknek. Ha mondjuk kihagyunk egy darab nyílászárót a kiírásból, ennek a költsége, ami az össz beruházásnak a 0,5%-t sem teszi ki, lehet hogy a többszöröse a mi munkadíjunknak. Ezért nehéz bárminemű felelőséget vállalni.

Ez egy alkotói tevékenység, a semmiből létrehozunk valamit, amit lelkiismeretesen próbálunk elvégezni. Mivel több szem többet lát, másvalaki más dolgokat tenne még hozzá, vagy venne el belőle. Ha ugyan azt a projektet egy új időegységben még egyszer feldolgoznánk, bizonyos mértékű eltéréseket mi is produkálnánk. Ezért a munkainkat a Megrendelőnek felül kell vizsgálnia, ha úgy találja, mi a szükséges módosításokat elvégezzük. Csúnya módon azt szoktuk mondani, hogy a munkánkkal a Megrendelő azt tesz, amit csak akar, egyetlen egy dolgot nem tehet vele, hogy kontroll nélkül felhasználja.

A megelégedett Megrendelőink egy pár referenciája szerepel a weboldalunkon, a haragosainkat nem reklámozzuk, de ők vannak a kisebbségben.

 

További jó munkát,
            baráti üdvözlettel:
                        Dochnal Róbert.

___
_______________
______________________________
___________________________________________
___________________________________________________

„Az a szándékunk, hogy professzionális mérnöki szolgáltatásainkkal és tanácsadásainkkal segítséget nyújtsunk Tervezők, Kivitelezők, Beruházók és Magánszemélyek építőipari problémáik megoldásában, ezáltal rendet víve az építőipar zűrzavarába. A Célunk a MEGELÉGEDETT MEGRENDELŐ MEGTEREMTÉSE, aki közelebb került építő szándékaihoz”